Estrenem la Xarxa d'Antics Alumnes!

Antics Alumnes Fundació Escoles Garbí,


Tens notícies dels teus antics companys de l’escola? Saps on treballen, a què es dediquen? Et sembla que podríeu establir relacions professionals d’interès? T’agradaria poder treballar amb ells i compartir experiències laborals?

Des de la Fundació Escoles Garbí et convidem a formar part de la nostra Xarxa d’Antics Alumnes. Aquesta et permetrà contactar amb tots els antics alumnes de l’escola, interactuar amb ells, personalment o professionalment. Volem ajudar-vos a crear sinèrgies entre tots vosaltres. A més, la plataforma també et permetrà participar en activitats que organitzem a les escoles, col·laborar en programes d’orientació als nostres estudiants i fins i tot organitzar convocatòries i trobades amb els teus companys de Promoció.

Hem creat aquesta eina amb molta il·lusió. Volem que la gaudiu al màxim i seguiu vinculats a les escoles com antics alumnes que sou. Ens fa molta il·lusió rebre’t i estem segurs que junts podem créixer tant a nivell personal com professional.

Ben aviat us convocarem a la presentació d’aquesta plataforma en un acte que farem a l’Escola.

Aprofitem l’ocasió per convidar-te a seguir-nos a través de les nostres xarxes socials oficials a Facebook Garbí Pere Vergés i al Twitter@GarbiPereVerges

Benvinguts a tots!

Antics Alumnes Fundació Escoles Garbí

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies